Residentie Dominicanen 6 nieuwbouw appartementen

  • In het hart van het Oude Zoute wordt gebouwd aan een uniek project: de Residentie Dominicanen. Het nieuwbouwproject ligt in de schaduw van de Dominicanenkerk en op enkele passen van de bruisende Kustlaan, tussen Golf en Zee.

    De ruime, karaktervolle, appartementen worden afgewerkt met de beste materialen en hebben een hoogwaardige isolatie.

  • Residentie Dominicanen ligt in het meest pittoreske deel van Knokke: het oude Zoute. De uitverkoren plaats voor romantiek, nostalgie en gezelligheid.

    In een straal van 20 meter vind je tal van kwaliteitszaken, gaande van de Coin fleuri voor een fris boeketje, de Blé d’or voor een heerlijke baguette à l’ancienne, de Grappe de Raisins voor de allerbeste fruit en groenten tot de dagbladhandelaar en de apotheek. ‘The place to be’ dus voor uw dagelijkse boodschappen.

  • Na de afdijking van de Zouteschorre vestigden zich einde 18de eeuw de eerste bewoners op de drooggelegde zoutekreken, het onstaan van het toenmalig gehucht het Zoute was een feit.

  • Meer dan tachtig jaar actief in het realiseren van vastgoed transacties in het Zoute, ook al meer dan tachtig jaar gekend voor zijn discretie, respect en persoonlijke vertrouwensband. Een dynamisch team van 10 personen staat klaar uw ideale woonst te vinden. Bij ons kunt u terecht voor schattingen, verkoop, verhuur en syndicus. Deze verschillende branches vullen elkaar aan en versterken onze ervaring op elk gebied. Dankzij onze twee vestigingen kunt u terecht bij ons te Duinbergen of in Het Zoute.

Agence Pallen